webfejlesztés: egyedi webfejlesztés

Egyedi webfejlesztés

Megjelenés az interneten

Napjainkban semmilyen vállalkozás nem működhet internetes elérhetőség nélkül. Cégünk nagy tapasztalattal bír a webfejlesztés területén, nagyon sok projektben részt vettünk, legyen akár szó egyéni vállalkozásról vagy nagy cégek igényeiről. Minden felmerülő feladatkört el tudunk vállalni, hogy weboldala akadálymentesen működhessen igényei szerint.

Egyedi igényeinek megfelelően

A mostani honlapok többsége egyszerű módon létrehozható, hisz már rengeteg az ingyenesen is elérhető keretrendszer, amik segítségével nagyon sok minden megvalósítható pár kattintással. Ezeket a rendszereket munkatársaink ismerik és igény szerint módosítani is tudják, így biztosítva, hogy a megrendelő keze ne legyen kötött és minden igényre megoldás szülessen.

Egyedi design-ok megvalósítása

Számít a kinézet?

Egy internetes felület általában önmagában egy reklámfelület, hisz a cél, hogy az emberek szívesen látogassanak el weboldalunkra és vissza is térjenek. Egy rossz kinézetű weblapot a felhasználók általában el sem olvasnak, mert arra következtetnek, hogy a tartalom is hasonlóan igénytelen. Mivel ez egy elég fontos dolog, segítünk Önnek a tervezésben is, hogy a kivitelezés után egy felhasználóbarát honlapot kaphasson.

Hogy fog kinézni mobilon?

Ma már semmilyen webfejlesztő nem hagyhatja ki a számításból a különböző mobil- vagy tableteszközöket. Az oldalakat úgynevezett reszponzív design-nal kell ellátni, hogy minden eszköz méreteihez alkalmazkodjon. Ezzel a módszerrel biztosítjuk minden felhasználónak a kényelmesen elérhető és átlátható tartalmat.

webfejlesztés: egyedi design-ok megvalósítása
webfejlesztés: webfejlesztési technológiák

Webfejlesztési technológiák

Milyen funkciókat érdemes fejlesztetni?

A webfejlesztés világában rengeteg lehetőség van, funkcióknak a végeláthatatlan tárháza áll rendelkézésünkre. Könnyű beleesni abba csapdába, hogy mindent szeretnénk egyszerre, de természetesen itt is fontos a mértékletesség. Érdemes csak olyan funkciókat beleépíteni a honlapba, amit valóban sokan fognak használni. Egy letisztult, de hasznos weboldal sokkal sikeresebb. Munkatársaink ebben is szívesen segítenek tanácsadással, hogy feleslegesen ne kelljen pénzt kiadnia.

Elavult honlapját megújítaná?

Gyakran gond, hogy egy meglévő weboldal már nem korszerű és használhatatlanná válik. Cégünk folyamatosan lépést tart a legújabb technológiákkal, legyen szó JAVA-ról, .NET-ről, PHP-ról, HTML-ről, Javascript-ről, CSS-ről, stb. Vállaljuk meglévő rendszere korszerűsítését vagy új alapokra helyezését is.