Egyedi asztali alkalmazások készítése 
 
Informatikus fejlesztő csapatunk készen áll arra, hogy egyedi igények alapján készítsen el asztali alkalmazásokat. Egy jól megírt alkalmazás - legyen az egy pontnyilvántartó rendszer, irodai szoftver, adatnyilvántartó program vagy elszámolásokat kezelő alkalmazás - jobb üzletmenetet eredményezhet. Szakembereink az elmúlt években számos egyedi fejlesztést végeztek a mikrovállalkozások számára készített testreszabott alkalmazástól kezdve a térinformatikai rendszereket támogató háttéralkalmazások fejlesztéséig.
Nem kell, hogy értsen az informatikához: szakértőink szívesen egyeztetnek Önnel arról, pontosan mit is várna el elképzelt alkalmazásától, s az egyeztetést követően elkészítik az alkalmazás specifikációját. Ezt követően még mindig eldöntheti, megrendeli-e a fejlesztést, amely szakembereink kezei között az egyeztetett határidőre elnyeri végleges formáját! Ezt követően megbeszélés szerint vállaljuk az alkalmazás "gondozását": új funkciókkal történő bővítését, igény szerinti átalakítását, illetve újabb operációs rendszerekre történő upgradelését.
Maru feher
 
Webes alkalmazások és weblapok fejlesztése
 
Weboldal nélkül elindulni az üzleti világban ma már szinte lehetetlen. Nem kell, hogy feltétlen csillogó-villogó legyen, nem kell, hogy aloldalak nyíljanak meg aloldal után, nem feltétlenül szükséges a naponta frissülő tartalom, de az alapvető információkat közlő oldal, az átlátható és könnyű tájékozódást segítő szerkezet feltétlen szükséges. S ami jó hír: egy ilyen weboldal készítése gyorsan és olcsón megoldható. Persze ma már legalább ilyen fontos, hogy az elkészített oldal ne csak az asztali számítógépeken, de a tableteken és mobiltelefonokon is szépen mutasson (ne essen szét a kép, olvasható maradjon a tartalom, a menük helyesen jelenjenek meg stb.).
Szakembereink ilyen weboldalak elkészítését ajánlják Önnek. Természetesen egyedi igények alapján vállaljuk komplex - animációkat, beágyazott tartalmakat, napi frissítés könnyű kezelését lehetővé tévő - honlapok elkészítését is, illetve már meglévő, de kissé "kopottas" (értsd: nem reszponzív) oldalak újratervezését is.
 
Mobilos alkalmazások fejlesztése
 
tablet
Napjainkban egyre gyarapszik azon vállalkozások száma, amelyek saját applikációval kínálják szolgáltatásaikat (gondoljunk csak a nagy repülőtársaságok saját helyjegy-kiosztó alkalmazásaira vagy akár a taxisok rémálmaként megjelenő Uberre). Elképzelhető, hogy Ön is azt szeretné, hogy szolgáltatásai elérhetőek legyenek egy mobil applikáción keresztül. Mi segíteni tudunk az alkalmazás megtervezésében, a kivitelezést pedig nyugodtan ránk bízhatja!
 
Tanácsadás, tervezés
 
Szakértőink rendelkezésre állnak kicsi vagy nagyobb helyi hálózatok megtervezésében, üzleti szoftverei support-tevékenységeinek ellátásában, informatikai rendszere optimalizálásában is. Ernst Friedrich Schumacher német közgazdásszal együtt valljuk: a kicsi szép. S ez nem csupán a költségekre vonatkozik, hanem az informatikai rendszer egészére is: a kicsi nemcsak szép, de jó és hasznos is.