szoftverfejlesztés: egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztés

Megvalósítjuk ötleteit

Van egy jó szoftverfejlesztési terve, de nem tudja megvalósítani? Szívesen segítünk! Tapasztalt programozóink egyedi igényét lefordítják az informatika nyelvére és segítenek kiegészíteni hasznos új ötletekkel is. Bízza ránk a technológiai hátteret, így lesz ideje foglalkozni a fontosabb dolgokkal!

Segítünk a nehézségekben

Sok vállalkozásnál probléma, hogy elavultak a belső használatú szoftverek, vagy egyátalán nincs is. Mindkét esetre megoldást tudunk nyújtani, hisz tudjuk, hogy egy vállalkozásnál nagyon fontos a megfelelő informatikai háttér, hisz rengeteg erőforrás spórolható meg vele. Szoftverfejlesztésink során igyekszünk a legújabb technológiákat használni és optimalizálni az alkalmazást a felhasználó igényei szerint.

Belső rendszerek fejlesztése

Mire jó egy belső informatikai rendszer?

Egy vállalkozás növekedése rengeteg plusz adminisztrációval és erőforrásigénnyel jár. Nagyon sok monoton kötelezően elvégzendő feladat alakulhat ki. Ezek kiváltására nagyon kényelmes megoldásokat tudunk nyújtani. Megkönnyítjük a cégen belüli kommunikációt, leegyszerűsítjük a munkafolyamatokat és szoftvereinkkel kiváltjuk az unalmas feladatokat.

Miből állhat egy ilyen szoftverfejlesztés?

  • Biztonságos elérhetőség (Biztosítjuk a cégen belüli fontos információk titkosságát.)
  • Gyors munkafolyamatkezelés
  • Jogkörök pontos kezelése (Minden alkalmazott a neki megfelelő adatokat láthatja/módosíthatja.)
  • Teljes átláthatóság (A vezetőség minden változást nyomon tud követni.)
  • Automatizációk (Közvetlen emberi beavatkozást nem igénylő feladatokhoz.)

szoftverfejlesztés: belső rendszerek fejlesztése
szoftverfejlesztés: szoftverfejlesztés alvállalkozóként

Szoftverfejlesztés alvállalkozóként

Közel a határidő?

Készséggel állunk rendelkezésre, ha szoftverfejlesztőt keres. Cégünk szívesen segít befejezésre váró vagy elrontott projektjét készre hozni.

Nincs meg a megfelelő szaktudás?

Ha egy részét vagy akár az egész feladatot nem tudja elvégezni, nyugodtan keressen fel minket. Állunk rendelkezésére szaktudásunkkal.

Szoftverfejlesztési technológiák

JAVA, ha eszközfüggetlen legyen

Korunk egyik legtöbbet előforduló programozási nyelve. A pénzautomatától kezdve a mobileszközökön keresztül a számítógépekig, szinte mindenhol megtalálható. Alkalmas a legtöbb egyedi igény megvalósításához, ereje a platformfüggetlenségben van. Cégünk mindig igyekszik a legújabb eszközöket használni, legyen szó Spring, Hibernate, Primefaces vagy egyéb tecnológiáról. (Nagyobb igényű CMS rendszer esetén Liferay-t is használunk.)

.NET, ha Windows alkalmazás a cél

A Microsoft folyamatosan bővülő könyvtára rengeteg lehetőséget rejt, aminek segítségével szakavatott programozóink gond nélkül megoldják a felmerülő feladatokat.

Weblapfejlesztés, ha mindenhonnan el szeretné érni

Weblapok fejlesztésében is nagy gyakorlatunk van, bővebben olvashat róla, ha ide kattint.

szoftverfejlesztés: szoftverfejlesztési technológiák